Szolnok Megyei Néplap

1986. április 15.

ÚTBAN A KIRÁLYNŐ TRÓNUSA FELÉ

Molnár Csilla Andrea a zsűriben
A szépségverseny rendezésének gondolata úgy kezdeti
éledezni Tenyeri Istvánnak, a Szolnoki Lakóterületi SE elnökének agyában, hogy a klub megkapta az NSZK-Magyarország kick-box karate válogatott verseny rendezési jogát. Nos, a marcona férfiak ütik, rúgják egymást, így bejönnek a tiszaligeti sportcsarnokba azok, akik hívei a küzdősportnak. De kapjanak valamit a galamblelkűek is: legyen hát szépségverseny, bizonyítván, hogy Mars és Vénusz jól megférnek egy fedél alatt.

A Média kapott az alkalmon és a szépségkirálynő-választás országos ceremóniájának részévé nyilvánította a szolnoki „bájparádét’’, így hát április 19-én a királynő trónusának legalsó lépcsőfokára libbenhetnek a továbbjutók. Szolnokon szombaton délelőtt megtartották a selejtezőket, és a zsűriben ott ült - talán etalonnak - Molnár Csilla, a jelenlegi Miss Magyarország, aki az Európa szépe választáson csak kevéssel szorult a 3. helyre.

Három megyéből több mint 60 Ildikó, Hajnalka, Tímea, Henriett, Szilvia, Emese lépett dobogóra. Közülük a legcsinosabb huszonöttel április 19-én a tiszaligeti sportcsarnokban találkozhatnak a nézők.

-pb-
Molnár Csilla Andrea

vissza